Home Veilig mailen met Zivver

Veilig mailen met Zivver

Wij hechten grote waarde aan uw privacy en zien het als onze taak om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij gebruiken daarom ZIVVER om vertrouwelijke en privacygevoelige informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat deze informatie versleuteld verstuurd wordt. Dit betekent dat niemand anders dan uzelf de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe opent u een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Het beveiligd bericht ontvangt u, zoals u dat gewend bent, per e-mail. In deze mail vind u een link naar ZIVVER. Wanneer u deze link opent wordt u automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier heeft u de keus uit verschillende mogelijkheden om de mail te openen.

 

video thumb

Bericht openen met een sms-code

Als u voor deze optie kiest, ontvangt u bij iedere beveiligde e-mail een toegangscode per SMS op uw 06-nummer wat bij ons bekend is. Met deze code opent u het bericht.

video thumb

Bericht openen met een toegangscode

Als u geen 06-nummer heeft of deze is niet bij ons bekend, dan spreken wij een eenmalige toegangscode met u af. Deze code krijgt u van ons via de post, telefonisch of persoonlijk. Hiermee kunt u de beveiligde e-mail openen. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

video thumb

Bericht openen met een verificatiemail

Wanneer bovenstaande opties niet mogelijk zijn opent u het bericht via een verificatiemail. U ontvangt eerst de beveiligde mail, en daarna een tweede verificatiemail met een code. Met deze code opent u het bericht.

video thumb

Gratis ZIVVER Account

U kunt om de berichten nóg makkelijker en sneller te openen een account aanmaken. Hieronder ziet u hoe u dit doet.

Het beantwoorden van een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Het beveiligde bericht leest u in de ZIVVER omgeving. Als hierop wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Dan klikt u op de knop “Beantwoorden”. De e-mail met uw reactie wordt hiermee op een beveiligde manier verstuurd.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

Meer over ZIVVER
Met ZIVVER kun je veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Daarnaast voorkomt ZIVVER met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?
Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.