Home Goed verzekerd erop uit!

Goed verzekerd erop uit!

Om jouw adviseurs goed te informeren over onze caravan-, fiets- en reisverzekering hebben wij deze speciale pagina gelanceerd. Met hierop informatie zoals brochures, tips, afspraken en een dekkingsoverzicht.

Uiteraard staat alle informatie over onze producten ook op volmachtbeheer.nl.

30 image

Caravan

Waar jouw klant ook naartoe wil, met onze caravanverzekering, gaat je klant met een gerust hart op vakantie! Met onze Optimaal dekking is de caravan tot maar liefst 7 jaar verzekerd tegen nieuwwaarde. Door de uitgebreide dekkingsmogelijkheden en de persoonlijke service van jou als adviseur is iedere caravan goed verzekerd! En onze caravanverzekering is beoordeeld met maar liefst 5 sterren!

 • Een nieuwe caravan kan tot 7 jaar verzekerd zijn op basis van nieuwwaarde
 • Een gebruikte tot 5 jaar op basis van aanschafwaarde
 • Korting bij uitsluitend gebruik in Nederland
 • Korting bij de keuze voor een vrijwillig eigen risico
 • Mogelijkheid voor een tenttrailer, vouwwagen of stacaravan
 • Dekkingen voor als je de caravan anders gebruikt dan standaard zoals verhuur of deelbezit.

Heeft jouw klant een schade? Dat is erg vervelend. Door de schade te laten herstellen door een aangesloten hersteller vervalt het standaard eigen risico van € 150,-. Is tegen premiekorting gekozen voor een verhoogd eigen risico? Dan brengen wij daarop € 150,- in mindering. Kijk op www.omniaccs.nl voor alle voordelen en een aangesloten schadehersteller bij u in de buurt.

30 image

Doorlopende Reisverzekering

Onze Doorlopende Reisverzekering is de keuze als je klant meer dan 10 dagen per jaar op reis gaat. Door de modulaire opbouw heb je als adviseur alle mogelijkheden om maatwerk te leveren met onderstaande drie pakketten. Gaat je klant alleen in Nederland op reis? Kies dan voor het Comfortpakket en krijg korting op dekkingsgebied Nederland.

Instap

De keuze als je niet veel bagage meeneemt en maximaal 60 dagen aaneengesloten op reis gaat. Uiteraard kun je deze variant uitbreiden met meerdere aanvullende dekkingen.

Comfort

De keuze als je regelmatig op vakantie gaat en goed verzekerd wilt zijn. Ga je alleen in Nederland op vakantie? Dan biedt deze variant premiekorting op meerdere dekkingen.

Optimaal

De keuze als je van zeer ruime dekkingen houdt. Met deze variant ben je optimaal verzekerd. Neem je bijvoorbeeld vaak dure spullen mee? Dan zijn deze tot maximaal € 5.000,- verzekerd.

 • 3 varianten in verzekerde bedragen op de annuleringsdekking tot maar liefst € 4.500 per persoon met optionele aanvullende dekking voor Huisdier, Natuurramp/Terrorisme en Concert- of theatertickets
 • 3 dekkingsgebieden: Nederlanddekking (incl. 25 km over de grens), Europa of Wereld
 • 24/7 Anker Alarm Service via SOS International
30 image

Kortlopende Reisverzekering

Gaat jouw klant maximaal 10 dagen per jaar op vakantie, bij voorkeur een weekendje weg of een hooguit weekje per jaar op wintersport? Of wil deze eenmalig dekking voor annulering? Dan is onze Kortlopende Reisverzekering de beste keuze. Deze kan zowel als losse verzekering als aanvullende verzekering worden afgesloten op onze doorlopende reisverzekering.

Instap

De keuze als je klant een beperkte hoeveelheid bagage meeneemt. Deze is tot € 1.500,- per persoon verzekerd. Uiteraard kun je deze variant uitbreiden met meerdere aanvullende dekkingen.

Comfort

De keuze als je klant een gemiddelde hoeveelheid bagage meeneemt. De verzekerde bedragen per dekking zijn ook hoger dan bij het pakket Instap. Namelijk maximaal € 3.500,- per persoon. Uiteraard kun je ook deze variant uitbreiden met meerdere aanvullende dekkingen.

Optimaal

De keuze als je klant wat meer dan gemiddeld aan bagage meeneemt of spullen meeneemt met een wat hogere waarde. Met deze variant zijn de verzekerde bedragen per onderdeel het hoogst. Ook is de totale verzekerde waarde hoger dan bij Instap en Comfort, namelijk € 5.000,- per persoon. Ook kun je deze variant weer uitbreiden met meerdere aanvullende dekkingen.

 • Keuzevrijheid door 3 uitgebreide pakketten; Instap, Comfort en Optimaal
 • De mogelijkheid om alleen of aanvullend op onze doorlopende reisverzekering de annuleringmodule te verzekering. Eventueel met een optionele aanvullende dekking voor Huisdieren, Natuurramp/Terrorisme, Waarnemer en een Samengestelde reis
 • 2 dekkingsgebieden: Europa of Wereld, beide inclusief Nederland
 • 24/7 Anker Alarm Service: via SOS International

Laat jouw klant goed voorbereid op reis gaan! Download de Anker Reistips met belangrijke informatie en het telefoonnummer van de Anker Alarm Service.

30 image

Fietsverzekering

Een fietsverzekering is in Nederland bijna een must. Alleen al 22.000 eigenaren van elektrische fietsen deden in 2021 aangifte van diefstal bij de politie. Met de Anker fietsverzekering is jouw klant goed verzekerd tegen zowel diefstal als beschadiging. Onze fietsverzekering is beoordeeld door de consumentenbond met gemiddeld een 7,9. De hoogste score binnen het volmachtkanaal!

 • Gunstige afschrijving bij diefstal of total loss
 • Geen afschrijving op de accu van je e-bike bij schade of diefstal
 • De eerste 3 jaar vergoeden wij bij prijsstijging tot 15% extra op het aanschafbedrag
 • Vergoeding huurkosten vervangende fiets tijdens reparatie na verzekerde schade
 • Accessoires zoals fietstassen of een kinderzitje zijn optioneel mee te verzekeren
 • Ook trekking en aangepaste fietsen, zoals van Raam, met een hogere waarde kunnen worden verzekerd

Ook een tweedehands fiets is bij ons te verzekeren. De premie wordt dan alleen berekend over de aanschafprijs.

30 image

Rechtsbijstandverzekering

Een Anker Rechtsbijstandverzekering is de keuze voor jouw klant, om bij veel voorkomende conflicten goed te verzekerd te zijn voor juridische hulp. Door de modulaire opbouw en optionele dekkingen van veel van onze producten, heb je als adviseur alle mogelijkheden om maatwerk te leveren voor zowel jouw particuliere- als zakelijke klant.

30 image

Particulier

Een huis kopen, verkopen of een verbouwing. Of de koop van een andere auto. Het is iets waar bijna iedereen wel eens mee te maken heeft in zijn of haar leven. Vaak gaat het over veel geld en zijn het investeringen die voor de lange termijn gedaan worden. Dan wil je dat alles goed geregeld is.

Dat geldt ook voor juridische hulp als er ergens een conflict over bestaat.  

Groei

Voor basisdekking tegen veelvoorkomende conflicten tegen lage premie. Inclusief standaarddekking voor Consument & Wonen, met optie voor aanvullende modules naar behoefte.

Optimaal

Onze meest uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor optimale dekking. Standaard dekking voor Consument & Wonen, met aanvullende modules en optionele dekkingen naar keuze.

Motorrijtuigen

Deze verzekering biedt juridische bijstand bij conflicten rondom het bezit van een motorrijtuig, zoals ongevallen tijdens verkeersdeelname of geschillen met een reparateur.

Verkeersdeelnemers

Deze verzekering biedt juridische bijstand bij conflicten rond verkeersdeelname en/of bezit van een motorrijtuig of vaartuig, inclusief diverse andere conflicten.

30 image

Zakelijk

Jouw zakelijke klant kan als ondernemer een juridisch probleem krijgen met een klant,  leverancier, medewerker of een andere zakelijke relatie. Met onze zakelijke rechtsbijstandverzekeringen Anker Eigen Jurist Polis Bedrijf & Beroep en Anker Eigen Jurist Polis ZZP is jouw klant verzekerd van juridische hulp bij juridische problemen. Zo kan jouw klant de focus houden op zijn bedrijf. Een geruststellende gedachte!

Bedrijf & Beroep

Deze verzekering biedt juridische bijstand bij zakelijke conflicten, zoals arbeids- en contractgeschillen. Klanten passen de dekking aan op hun risico's.

ZZP

Deze verzekering biedt juridische bijstand bij zakelijke conflicten voor ZZP'ers, zoals geschillen met verhuurders of klanten. Modulaire aanpassingen zijn mogelijk.